Tarragona comença a recuperar la normalitat després del temporal Glòria

El temporal Glòria diu adéu a Tarragona amb un altre aiguat durant la nit de dijous. Precipitacions quantioses, aigua acumulada, tempesta i fins i tot vent han deixat la ciutat sense platges i amb el Francolí portant una considerable quantitat d’aigua. Els accessos al riu van ser tancats ahir a la tarda-nit davant el risc d’inundacions que es patia. 

L’Ajuntament de Tarragona treballa avui des de primera hora per tornar a la normalitat. L’alerta del Pla d’Actuació Municipal segueix activada pel risc de fort onatge i vent, tot i que es preveu que cap al migdia s’hi posi punt i final a l’episodi. 

A les platges, s’han patit les conseqüències amb la disminució de sorra i l’arribada de sediments i brutícia a primera línia. En les platges de la Móra i l’Arrabassada, els serveis municipals hi treballen per retirar la sorra que s’ha dipositat als carrers adjacents. En d’altres casos, les passarel·les de les platges que donen accés a la sorra han quedat destrossades i han desaparegut algunes papereres. El sistema de subministrament de les dutxes també ha quedat malmès en alguns casos. 

La llevantada també ha provocat la caiguda de diferents arbres a la ciutat, en total més d’una vintena durant el temporal Glòria. Des del consistori afirmen que és prioritat retornar la normalitat, però que trigarà uns dies a recuperar-la. 

PUBLICITAT