Tarragona destaca com la província d’Espanya amb més càmpings segurs

Més d’una trentena de càmpings, tant de la Costa Daurada, com de les Terres de l’Ebre i de les Muntanyes de Prades, han aconseguit el segell SAFE TOURISM CERTIFIED després de passar una completa auditoria del Instituto para la Calidad Turística Española que garanteix que en aquells establiments s’hi han aplicat els protocols necessaris perquè en les seves instal·lacions no augmenti el risc de contagi comunitari de la Covid-19, així com s’han establert les mesures de protecció necessàries per a les persones treballadores en el sector turístic.

Així, aquests 34 càmpings estan certificats com a entorns segurs on passar unes vacances i Tarragona destaca com la província de tot Catalunya i de tota Espanya amb més càmpings certificats.

Aquesta exhaustiva auditoria per aconseguir l’acreditació Safe Tourism Certified fixa una checklist d’objectius que s’han de complir per poder garantir totes les mesures de seguretat i prevenció per passar unes vacances en un entorn segur. A més, l’auditoria també té com a objectiu comprovar quins són els mecanismes que utilitza el càmping per a fer complir les normes, tant als visitants, com a tot el personal.

PUBLICITAT