Tarragona, mirada al mar, serà protagonista de Carrer Major

El magazine presentat per Eduard Virgili, de 16h a 19h les tardes de dilluns a divendres per vuit emissores del Camp de Tarragona, comptarà amb diversos convidats per conèixer i abordar la importància del mar per a la ciutat i la seva economia.

En aquest sentit s’abordarà sobre l’activitat i trajectòria d’un dels ports més rellevants de l’estat, el Port de Tarragona, la constant innovació i la recepció de creuers. Sota l’emblemàtic Balcó Mediterrani la ciutat ofereix un skyline destacat per la recent remodelació del Passeig Marítim amb aposta per la peatonalitat i el carril bici, així com l’actual restauració de l’antic i emblemàtic edifici de l’Autoritat Portuària.

El front marítim compta també amb activitat i oferta cultural i lúdica al Moll de Costa així com esportiva amb el Club Nàutic. La relació Port-Ciutat ha millorat també amb millors connexions i accesos mitjançant el pas soterrat i la nova passarel·la. No obstant, el veïnat proper a la zona, lluny de ser privilegiat, lluita constantment per reivindicar un Barri del Port digne, una vessant que també tindrà veu en aquest programa.

PUBLICITAT