Tarragona presenta la nova associació Niemann-Pick 

Avui es presentarà de la nova associació NiemannPick Tarragona. L’associació es dedicarà a vetllar per les persones que pateixen aquesta malaltia degenerativa per la qual encara no s’ha trobat una cura. També, es dedicarà a visibilitzar les persones que la pateixen, per tal de normalitzar la seva situació.

La web de l’Ajuntament de Tarragona de serveis centrals de tràmits estarà també en castellà. Una fita que Ciutadans considera pròpia, ja que l’ha estat reclamant des de la moció que va presentar ara fa un any a una sessió plenaria.

L’amfiteatre de Tarragona es queda sense ascensor durant 15 dies. Així ho han anunciat des de l’Ajuntament de Tarragona que a això també se li ha de sumar les escales mecàniques de la Part Baixa. Tot plegat es deu a uns actes vandàlics

El Nàstic de Tarragona encara la setmana amb el màxim positivisme possible tot i la derrota a casa davant el Lorca i el desànim per la imatge de l’equip. L’equip visita divendres el Sadar, on espera que Sergio Tejera hi sigui tot i acabar el partit amb molèsties aquest dissabte.

PUBLICITAT