Tarragona es queda sense consellers al Govern de la Generalitat

Destaquem les acusacions de Beatriz Pérez cap al seu exgrup, Ciutadans, Tarragona es queda sense consellers al govern de la Generalitat i Òscar Cadiach decidirà en els pròximes hores si torna a intentar pujar al cim del Broad Pick.
Beatriz Pérez assegura que no renunciarà a la seva acta
La polèmica va començar el passat dijous quan l’exregidora de Ciutadans explicava que per morius personals deixava el grup municipal i passava a ser regidora no adscrita. Llavors Ciutadans li va reclamar la seva acte per un pacte que havien signat al principi de la legislatura. Alba Nebot en té més detalls.
Tarragona es queda sense consellers al govern de la Generalitat
Aquest divendres s’ha fet oficial la reestructuració de càrrecs oficials de la Generalitat. Això ha suposat que no hi hagi cap representant tarragoní, ens ho explica Alba Nebot.
Reivindiquen la manca de personal a l’Hospital Joan XXIII
El grup de defensa de la sanitat ha fet patent les seves reivindicacions, ja que en aquesta època, a l’estiu, alguns hospitals es col·lapsen. Alba Nebot hi ha estat present.
Òscar Cadiach ha d’anunciar si torna a intentar fer el Broad Pick
L’alpinista Òscar Cadiach segueix a l’espera per decidir si torna a intentar fer el cim del Broad Pick. Així ho hem pogut saber a través del blog El Pont de Mahoma. Recordem que Cadiach va tornar enrere, al camp base de 4600 metres per la quantitat de neu acumulada. En les pròximes hores decidirà si ho torna a intentar o, ho deixar córrer.
Apunt
Els Xiquets del Serrallo aquest cap de setmana actuen al seu barri amb motiu de les Festes de la Mare de Déu del Carme. Els del barri mariner volen completar una bona actuació a la plaça Sant Magí aquest dissabte a partir de les sis de la tarda. Estaran acompanyats dels Minyons de Terrassa i els Xiquets de Reus.

PUBLICITAT