El TGN Bàsquet rep la visita del Joventut de Badalona amb la mirada posada en la segona fase del campionat

El TGN Bàsquet necessita vèncer el Joventut de Badalona per no passar angúnies a la segona fase.  Gairebé descartades les possibilitats de quedar entre els quatre primers equips classificats que donen accés al grup d’ascens després de la derrota de diumenge passat a Lleida (51-49), el TGN Bàsquet ha de sumar el número més gran de triomfs possibles amb equips de la part baixa de la classificació que jugaran, com ell, en el grup de descens en la segona fase.

Aquest dissabte a la tarda visita el pavelló del Sagrat Cor un d’ells, el Joventut de Badalona , a qui les tarragonines ja van vèncer a domicili a la primera volta (62-65). El TGN Bàsquet compta actualment amb un balanç de 5 victòries i 7 derrotes i ocupa la setena posició. Tal com està la classificació actualment, les liles tenen un balanç de 4 i 2 si es compten només els resultats amb els equips que ocupen des de la cinquena a la novena posició ambdós inclosos. Guanyar el Joventut permetria sumar el cinquè triomf en vista a la segona fase, allunyant un rival directe.

El matx es jugarà tot seguit de la presentació d’equips del TGN Bàsquet, on desfilaran més de 400 jugadors de l’entitat lila davant un pavelló del Sagrat Cor que estarà ple fins a la bandera.

 

PUBLICITAT