#TGNINFO El 72% dels pisos turístics a Tarragona són legals

L’Ajuntament de Tarragona ha presentat l’estudi Diagnosi de l’habitatge d’ús turístic a Tarragona. Segons ha explicat la Consellera de Turisme, Immaculada Rodríguez, “Tarragona està lluny de tenir un problema de saturació d’habitatges turístics.”

Escolta-ho.

Uns 140 joves d’arreu del món seran voluntaris dels Jocs

Uns 140 joves de 25 països diferents participaran com a voluntaris als Jocs Mediterranis de Tarragona. Entre ells n’hi ha 9 de refugiats que també formaran part de l’equip durant els dies de competicions.

Escolta-ho.

Tarragona tindrà un Networking de comerç

Tarragona acollirà la primera Jornada Tècnica Networking Fòrum Comerç, adreçada als comerciants de la ciutat, estudiants i emprenedors que vulguin instal·lar-se a Tarragona. Així mitjançant unes formacions s’intentarà incrementar la rendibilitat tenint en compte la psicologia positiva, l’era d’internet i Amazon, el màrqueting tradicional i online i el model franquícia com alternativa i com a complement per al comerç independent.

Escolta-ho.

Marxa un altre capità del Nàstic de Tarragona

L’operació sortida a can Nàstic de Tarragona no s’atura i després de la marxa de Xavi Molina i les cessions finalitzades de Julio Pleguezuelo i Álvaro Vázquez, el següent en fer les maletes ha estat Sergio Tejera.

Escolta-ho.

PUBLICITAT