#TGNinfo | 8 positius a la Demarcació de Tarragona en les últimes 24 hores

La Demarcació de Tarragona suma 8 nous positius en les últimes 24 hores. El Departament de Salut ha actualitzat les dades sobre la crisi sanitària en l’últim balanç publicat aquest matí.

L’Ajuntament de Tarragona obre la convocatòria per les subvencions per projectes en l’àmbit de la discapacitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és visibilitzar i millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen alguna discapacitat.

En esports, el Club Bàsquet Tarragona té el recolzament del consistori. L’Ajuntament va aprovar donar una bestreta a l’entitat per poder fer front a l’aval que demana la Federació Espanyola. El club haurà de presentar divendres tots els aspectes necessaris per participar a la LEB Plata la propera campanya.

I en cultura, la Sala Trono presenta els caps de cartell del Festival Internacional de Teatre de Tarragona més excepcional. L’edició d’aquest any estarà marcada per dos principals novetats nascudes arrel del context viscut durant el confinament.

La Casa de la Festa de Tarragona torna a obrir les seves portes. Aquest emblemàtic espai de la ciutat torna a rebre visites amb unes mesures d’higiene i seguretat molt marcades.

PUBLICITAT