#TGNINFO: Albert Punyet deixa la presidència local del PDeCAT

Albert Puñet ha deixat aquesta setmana la presidència del PDeCAT a Tarragona, obligat per complicacions de salut després d’haver patit, ara fa uns dies, un accident de moto. Ho ha anunciat en un comunicat, on ha valorat molt positivament els dos anys al capdavant de la formació a la ciutat, i on s’ha mostrat compromès amb el partit i el projecte de país.

Albert Puñet als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona.

El seu successor serà Quim Amorós, membre de l’executiva local de Tarragona. Ha estat el mateix Puñet qui l’ha proposat, després de consultar-ho amb la direcció nacional del partit. Tot i això, el seu càrrec serà provisional, ja que després de les eleccions municipals està previst que se’n convoquin també al comitè local del PDeCAT.

500 tones de solidaritat tarragonina

El Gran Recapte tanca aquesta desena edició amb més de 4,5 milions de kilos d’aliments, arribant a igualar la xifra de l’any passat.

Els productes recollits, principalment llet, oli i conserves es portaran al Banc d’Aliments de les 4 províncies que és qui els gestionarà i repartirà entre les persones més necessitades. Recordem que l’any passat un 15 per cent de la població va rebre aliments.

En el cas de tarragona, s’han recollit més de 500 mil kilos i a les Terres de l’Ebre 85.000. Òscar Ologaray, coordinador d’El gran recapte a tarragona i Terres de l’Ebre explica que la solidaritat de la gent, una vegada més, ha quedat palesa.

Tots aquells que vulguin col·laborar en la campanya i no ho hagin fet poden fer un donatiu al web www.granrecapteonline.com fins el 15 de desembre.

RCTgn dona 400 litres de llet

I paral·lelament al Gran Recapte la plantilla de treballadors de l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas de Tarragona organitza la sisena edició del Festival de Pàdel Solidar a les instal·lacions de Mes K Padel, al polígon industrial Riuclar. Ràdio Ciutat de Tarragona participa en aquesta iniciativa i s’uneix així a un cap de setmana solidari.

El Nàstic vol assaltar Los Pajaritos

En esports el Nàstic de Tarragona ja és a Soria on s’enfrontarà aquesta tarda al Numancia. Els tarragonins volen assaltar Los Pajaritos per apropar-se a l’objectiu de sortir del descens abans de finals d’any. Podreu escoltar el partit en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de dos quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT