#TGNINFO La Cambra de Comerç vol recuperar línies de treball que ja havien dut a terme

La Cambra de Comerç reprèn la línia de treball de l’època en què Albert Abelló era president. La nova presidenta Laura Roigé, ha recordat la tasca del difunt president, explicant que l’objectiu és donar continuïtat a alguns dels seus projectes. D’altra banda, recupera algunes de les demandes clàssiques del territori.

Escolta-ho aquí.

Arriba la 8a edició de La Part Alta somriu a la crisi

Torna la 8a edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta somriu a la crisi´. Es tracta d’unes jornades que aniran de l’1 al 28 de febrer on els restaurants associats a l’ARPA oferiran menús a preus inferiors del normal. Així els clients podran escollir menús degustació a un preu d’entre 20 i 32 euros, les begudes no estan incloses.

Escolta-ho aquí.

El Vòlei St Pere i St Pau visita el Barça dissabte

El club vòlei Sant Pere i Sant Pau ha reprès la setmana analitzant els errors comesos en el partit al pavelló cooperativista del passat cap de setmana davant el Textil Santanderina (0-3). Aquest dissabte a partir de les sis de la tarda visitarà el Barça amb l’objectiu encara de cercar la seva primera victòria de la temporada.

Escolta-ho aquí.

El Nàstic de Tarragona aprofita el mercat de fitxatges fins a l’últim minut

El mercat de fitxatges arriba al seu final i el Nàstic de Tarragona ha aprofitat fins a l’últim minut per acabar de concretar sortides i entrades. El jugador del Barça B, Fali, torna a l’equip grana. D’altra banda han anunciat la sortida de Delgado a la primera divisió portuguesa i de Bruno Perone al Saragossa.

Escolta-ho aquí.

PUBLICITAT