#TGNINFO Centenars de persones es concentren a Mas d’Enric

Centenars de persones es concentren a Mas d’Enric per reclamar la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, així com la dels polítics empresonats i el retorn dels exiliats. La concentració s’ha fet coincidint amb el dia que feia un any de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Els CDR es concentren davant la subdelegació del Govern Espanyol

A Tarragona també hi va haver una altra concentració. Es va fer davant la subdelegació del Govern Espanyol també per reclamar la llibertat dels Jordis, dels polítics i el retorn dels exiliats. Els concentrats van tallar el trànsit de la plaça Imperial Tàrraco i van iniciar una petita manifestació per la rambla.

Torna el Festival Scan

Arriba la setena edició del Festival Scan, el festival internacional de fotografia, que se celebrarà del 17 d’octubre fins al 9 de desembre. Durant aquests mesos hi haurà més de 120 artistes d’arreu del mon que mostraran el seu treball en les 20 exposicions que hi haurà.

La història es repeteix al Nàstic

Moments difícils i decisius pel Nàstic de Tarragona després de la derrota davant l’Alcorcón (1-3). Tot sembla penjar d’un fil, sí, altra vegada després de només 9 jornades del campionat de Segona Divisió. Al Localitat Grana s’ha analitzat tota la situació.

Escolta-ho.

 

Foto: ANC Tarragona

PUBLICITAT