#TGNINFO Circula un vídeo que dubta de l’homologació de les mascaretes infantils

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Amb dades d’ahir dimarts se’n van confirmar 88 més i n’hi ha 2.311 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha més sospitosos, 107 nous i en són 15.968 d’acumulats. A més es va lamentar una mort, i ja en són 414 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 1.989 positius acumulats. En aquesta Regió hi ha 12.280 casos sospitosos, i és aquí on es va produir una defunció, i ja en són 372 d’acumulades.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha 322 positius acumulats i 3.688 sospitosos. En aquesta regió no es va haver de lamentar cap mort segueixen sent 42 les acumulades. 

Les altes hospitalàries segueixen sent les mateixes que vam anunciar ahir. A hores d’ara ja se n’han donat 942 al Camp de Tarragona i 122 a les Terres de l’Ebre.

A Tarragona, circula a través de les xarxes socials un vídeo que dubta de l’homologació de les mascaretes infantils. L’Ajuntament ja ha desmentit les imatges amb un document del fabricant. Ens amplia la informació en Jonay Gonzàlez des de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Avui s’han obert les preinscripcions per a les escoles bressol i l’Escola de Música d’Altafulla. L’Ajuntament remarca la importància de presentar les sol·licituds de manera telemàtica. Les famílies que no tinguin els mitjans per fer-ho, les podran presentar presencialment del 27 al 29 de maig. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

Torredembarra canviarà aquest pròxim dilluns el sentit d’alguns carrers del barri dels Munts, a la zona a tocar de la platja de la Paella. L’objectiu d’aquesta mesura és millorar el trànsit, sobretot de cara a l’augment de circulació a la zona que es produeix cada estiu. Josep Sánchez, Ona la Torre. 

El proper 25 de maig s’iniciarà el servei de préstec a les biblioteques de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb reserva i cita prèvia. Abans però des d’avui es pot començar a sol·licitar el préstec de documents per telèfon, correu electrònic i a través del Whatsapp d’aquests equipaments. Ens amplia la informació Ariadna de la Calle des de Ràdio l’Hospitalet.

L’alcalde d’Almoster, Ángel Xifré, ha passat pels micròfons de Baix Camp Ràdio al programa “La Plaça” per explicar que les obres de la carretera entre Almoster i la Selva del Camp es tracta d’una millora substancial pels vilatans del municipi. Ens ho explica l’Eric Rosique des de BXC Ràdio. 

PUBLICITAT