#TGNINFO Concentracions per reclamar la llibertat dels Jordis

Aquest dimarts fa un any de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Per això s’han organitzat diverses concentracions al territori. Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona han fet una crida per mobilitzar-se fins a Mas d’Enric, d’altra banda els CDR han organitzat una concentració davant la subdelegació del Govern Espanyol.

La CUP, ERC i PDeCAT volen exigir la llibertat dels Jordis al plenari

També relacionat amb aquesta qüestió el PDeCAT, ERC i la CUP presenten una moció que volen aprovar al proper plenari per exigir l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Els veïns del Port recullen signatures per les inundacions

Els veïns del Barri del Port han començat a recollir signatures per reclamar a l’Ajuntament de Tarragona que prengui accions per evitar més inundacions com les últimes. Recordem que és un problema històric que el barri sempre ha tingut.

El Nàstic s’enfonsa davant l’Alcorcón

El camí del Nàstic de Tarragona en aquesta quarta temporada a Segona Divisió està sent un autèntic infern. Després de la pluja, no ha arribat la calma i el mal inici de partit davant l’Alcorcón diumenge ha confirmat aquest dilluns la derrota (1-3), però hi ha afegit un entrebanc més, l’expulsió de Luis Suárez que no li permetrà jugar a Lugo.

PUBLICITAT