#TGNinfo Convoquen consell extraordinari a la URV per ratificar l’avaluació única

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que avui finalitza el termini per sol·licitar l’avaluació única que va obrir fa una setmana la URV, arran dels aldarulls després de la sentència del procés. El centre educatiu va decidir donar la possibilitat als alumnes d’adherir-se a les vagues sense haver de suspendre. Aquesta decisió no només estava pensada per aquells que volien tenir el seu dret a la manifestació, si no també pels que no i que demanaven poder assistir al Campus amb normalitat.

Els dies de marge que va aprovar la universitat per demanar l’avaluació única finalitzen avui i, la URV, així com altres universitats de Catalunya, ha decidit no donar el nombre d’alumnes que han demanat aquesta opció. Ara, l’universitat ratificarà aquesta normativa en un consell de govern extraordinari que tindrà lloc en el dia de demà, 13 de novembre. 

Els alumnes que hagin demanat l’avaluació única renuncien a fer-ho de manera continuada i hauran d’accedir a un examen extraordinari per avaluar el seu nivell acadèmic.

PUBLICITAT