#TGNINFO: Creix el nombre de morts a les carreteres tarragonines

Durant tot el 2017 van perdre la vida 15 persones a les carreteres tarragonines. Durant tot el 2018, fins aquest mes d’agost, ja han mort 22 persones a les vies del territori. Segons el sots inspector de l’àrea de trànsit del Camp de Tarragona, Josep Cuevas, reduïr la sinistralitat a les carreteres comença per prendre consciència dels riscos al volant. Així ho ha explicat en una entrevista al programa Carrer Major.

Escolta-ho

Tempesta d’estiu nocturna a Tarragona

Tarragona ha viscut aquesta matinada un episodi de tempesta inesperat que ha inundat la ciutat en qüestió de minuts. Eren les 12 de la nit quan els llamps van fer acte de presència acompanyats d’una pluja molt forta i constant que va omplir els carrers de Tarragona d’aigua i fang.

En alguns moments de la nit la llum va marxar de zones de la ciutat, com la Part Alta o el barri de l’hospital Joan XXIII. A Sant Pere i Sant Pau l’aigua que baixava per l’avinguda Països Catalans va fer caure algunes motocicletes estacionades al passeig del barri tarragoní.

Escolta-ho

La BIR realitza més de 200 actuacions aquest juliol

I durant el mes de juliol la Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 220 actuacions, que sumades a la resta d’intervencions del 2018 fan un total de 2.503.

D’aquest mes anterior, el 47% de les accions han estat reparació de voreres, el 3% aa l’asfalt i el 50% altres actuacions.

Les festes del Cós del Bou encaren les dues últimes jornades

En clau cultural continuen les festes de Sant Roc al Cós del Bou. Aquest dimecres se celebra la revetlla del dia gros, amb actes destacats, com la cercavila amb dracs i gegants convidats d’arreu del territori i la diada castellera. A la nit, revetlla amb Cris & Petes.

PUBLICITAT