#TGNINFO Desconvocada la vaga de treballadors de Port Aventura

Els treballadors de  neteja de pisos i bugaderia de Port Aventura han desconvocat la vaga de personal dels hotels del parc temàic i obren un període de negociació amb l’empresa Claro Sol Facilities. La vaga havia de celebrar-se aquest cap de setmana, però finalment els treballadors han decidit per assemblea desconvocar-la.

La Generalitat treu a licitació les obres del futur centre penitenciaria

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya ha tret a licitació l’execució de les obres de construcció del nou centre penitenciari obert de la ciutat de Tarragona. L’equipament està previst al carrer de l’Arquebisbe Pont i Gol, a prop del Parc Francolí. L’edifici serà l’únic d’aquestes característiques de tota la demarcació i tindrà capacitat per 150 interns.

La Diputació acorda demanar una revisió del Codi Penal arran del cas de La Manada

El ple de la Diputació de Tarragona d’aquest divendres ha aprovat una declaració institucional arran de la polèmica sentència judicial de l’Audiència de Navarra en relació al cas de ‘La Manada’. L’aprovació ha estat per unanimitat de tots els grups, menys del PP, el diputat del qual no ha assistit a la sessió.

Nano Rivas avisa del perill del Lorca

El Nàstic es mentalitza pel partit davant el Lorca en terres murcianes d’aquest diumenge. El conjunt grana s’enfronta a un equip que, només empatar, podria perdre la categoria. És per aquest fet que el tècnic del Nàstic, Nano Rivas, ha avisat sobre el perill del Lorca.

Escolta-ho

PUBLICITAT