#TGNINFO El Banc d’Aliments necessita voluntaris pel Gran Recapte

El Gran Recapte arriba aquest 2018 a la seva 10a edició. Ja fa setmanes que s’estan recaptant voluntaris per poder dur a terme aquesta 10a edició. Com ja va explicar Ràdio Ciutat de Tarragona el principal objectiu és comptar amb 5.000 voluntaris, però de moment a la Província de Tarragona només s’ha inscrit el 20% del voluntariat.

Escolta-ho.

El Carilló realitzarà les 12 campanades de Cap d’Any

La inauguració del Carilló a Tarragona aquesta setmana i la seva posada en funcionament a partir de finals de novembre, permetrà també recuperar a la ciutat les tradicionals campanades de cap d’any i permetre que la plaça Corsini sigui el centre neuràlgic que ho pugui acollir.

Els metges en peu de guerra

Els Metges d’Atenció Primària han convocat una vaga per l’última setmana de novembre, concretament del 26 al 30. Almenys 5.700 professionals estan cridats a mobilitzar-se i a reivindicar la situació de precarietat i retallades que viuen.

Escolta-ho.

Arriba la Mitja Marató de Tarragona

El cor de la 27a edició de la Mitja Marató se situarà enguany a l’Anella Mediterrània. El complex acollirà la sortida i arribada de la prova de 21k i també la que es fa simultàniament de 10k.

Escolta-ho.

 

PUBLICITAT