#TGNinfo | El Govern aprova el tancament perimetral de Catalunya i el municipal durant els caps de setmana

El físic de la URV, Àlex Arenas, creu que el tancament perimetral no serà del tot eficaç pel que fa a les dades epidemiològiques. Tot i això des del Col·legi de Metges de Tarragona pensen que qualsevol mesure que sigui per reduir la mobilitat és positiva. Marina Pérez Got, Ràdio Ciutat de Tarragona. 

Pla mitjà on es pot veure el punt de control dels Mossos d'Esquadra a la rotonda dels Alamús pel tancament perimetral del Segrià a causa dels brots de covid-19, el 9 de juliol de 2020. (Horitzontal)

L’empresa IQOXE ha arribat a un acord amb l’Associació de Veïns de Bonavista per pagar millores pel barri. Des de l’Associació encara no han decidit quines seran aquestes millores, però sí que han explicat que volen que ho decideixin tots els veïns.

Seguim a la zona de Ponent de Tarragona. Els veïns d’aquests barris es mobilitzaran dissabte per reivindicar millores als CAP. L’impulsor d’aquesta protesta, Toni Peco, ha assenyalat al programa Tarragona 100×100 que es necessita un canvi de model de gestió urgent.

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona millora en igualtat però manté l’anomenat sostre de vidre. La directora de l’Observatori de la Igualtat de la URV, Inma Pastor, celebra la major presència femenina en llocs de lideratge però assenyala que encara hi ha una accentuada bretxa de gènere.

L’esport s’aturarà dues setmanes més a tota Catalunya. És la decisió que s’ha pres com a mesura davant el coronavirus. Les competicions catalanes s’ajornen però segueixen endavant totes les competicions a nivell estatal.

El volei Sant Pere i Sant Pau busca la segona victòria de la temporada. Els cooperativistes reben la visita del Leleman València i volen certificar les bones sensacions després de la victòria a Petrer per 3 sets a 1.

PUBLICITAT