#TGNINFO El Govern Espanyol ultima els detalls per l’entrada en vigor de la obligatorietat de les mascaretes

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Amb dades del cap de setmana se’n van confirmar 38 més i n’hi ha 2.226 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha més sospitosos, 786 nous i en són 15.619 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. A més es van lamentar dues morts, i ja en són 412 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 1.994 positius acumulats, 35 nous respecte al divendres. En aquesta Regió hi ha 12.010 casos sospitosos, i es van produir les dues morts, i ja en són 370 d’acumulades.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre  es va confirmar tres positiu més, i en són 232 d’acumulats, a més hi ha 3.609 sospitosos. En aquesta regió no es va haver de lamentar cap mort.

També hi ha hagut més altes hospitalàries. A hores d’ara ja se n’han donat 943 al Camp de Tarragona, que en són 20 noves, i a les Terres de l’Ebre no se’n va donar cap de nova, i en són 122 d’acumulades.

El Govern Espanyol ultima els detalls per l’entrada en vigor de la obligatorietat de les mascaretes als espais públics. Ens amplia la informació en Jonay Gonzàlez des de Ràdio Ciutat de Tarragona. 

Els veïns d’Altafulla podran sortir al carrer sense seguir uns horaris. Les franges horàries per al desconfinament no seran vigents als municipis de menys de 10.000 habitants, com és el cas d’Altafulla. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica l’Albert Jansà.

Se segueixen cancelan actes culturals per la COVID-19. L’Acampada Jove no celebrarà la seva 25ena edició aquest 2020. La crisi del coronavirus obliga a suspendre el festival, que es posposa fins al del 15, 16 i 17 de juliol de 2021 a Montblanc, des de Ràdio Montblanc ens ho explica la Jordina Moix.

L’Àrea de Festes de la Selva del Camp planteja una Festa Major d’Estiu adaptada al context actual. La regidoria es troba treballant per redefinir el concepte de la festa major d’estiu, que s’ha de celebrar la primera setmana de juny adaptant-la als requeriments de les autoritats. Antonio Mellado, des de Ràdio La Selva, ens en dóna més detalls. Bona tarda!

Dues psicologues de Vinyols expliquen com afectarà el desconfinament progressiu a la ciutadania. L’Eric Rosique ens amplia la informació des de BXC Ràdio.

Torredembarra posa en marxa un pla d’actuacions per dinamitzar la temporada turística durant l’estiu i la tardor. Amb aquestes accions, es vol ajudar el sector a pal·liar els efectes econòmics negatius de la Covid-19. Josep Sánchez, Ona la Torre.

Representants de 16 ajuntaments de la costa del Penedès i el Camp de Tarragona, han acordat definir una estratègia conjunta per obrir la temporada de bany a les platges. Una vegada es recuperi part de l’activitat que s’ha vist afectada pel COVID-19 es posarà en marxa el denominat Pacte de Coma-ruga que es va constituir al febrer. Ens ho explica Ariadna de la Calle des de Ràdio l’Hospitalet.

PUBLICITAT