#TGNINFO: El mercadet de la Rambla tornarà a la plaça Corsini aquest dimarts

El mercadet de la rambla tornarà a la plaça Corsini aquest dimarts. Així ho ha manifestat la regidora de comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando. L’acord era que els marxants tornarien al seu amplaçament original de la plaça tant bon punt estiguessin enllestides les obres de remodelació de l’espai.

Escolta-ho

Les propostes del cap de setmana del FET

El Festival d’Estiu de Tarragona presenta aquest cap de setmana dues noves propostes musicals. El Dúo Dinámico torna als escenaris després de gairebé una seixantena d’anys de concerts. Acompanyats pels seus músics, actuaran el dissabte 21 de juliol, a les 22 h, al Camp de Mart.

L’altre concert programat per aquest cap de setmana és el de la Jove Orquestra InterComarcal, que tindrà lloc el diumenge 22 de juliol, a les 20 h, al Teatre Tarragona.

Escolta-ho

L’URV reconeix projectes d’impacte social

La segona edició del Premi Consell Social URV a l’Impacte Social de la Recerca reconeix sis projectes de la Universitat que han demostrat haver tingut un impacte sobre la societat o que tenen el potencial per produir un impacte social. Aquests projectes són de diversos àmbits de coneixement.

Segon test de pretemporada pel Nàstic davant del Peralada

El Nàstic de Tarragona afrontarà el segon matx de pretemporada aquest dissabte a davant el Peralada. Un partit que es disputarà a partir de les 19 hores al Complex Esportiu de Futbol Salou. L’equip arriba després de vèncer a la Pobla de Mafumet per 5 gols a 1, i  s’espera que alguns jugadors que no van poder tenir minuts en el aquest primer amistós, ja sigui per molèsties, com Barreiro o Kakabadze, o per acabar d’arribar, com Manu del Moral, sí que puguin participar aquest dissabte.

Escolta-ho

PUBLICITAT