#TGNINFO: El Metropol podria convertir-se en Bé Cultural d’Interès Nacional

El Teatre Metropol pot declarar-se Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. De fet, ja s’ha activat l’expedient en qüestió i l’Ajuntament de Tarragona ha rebut la notificació pertinent. Ara, especialistes analitzaran el conjunt per poder certificar-ho. El consistori assegura que aquesta és una molt bona notícia per l’obtenció d’ajudes i finançament per futures inversions. Begoña Floria, tinent d’alcalde de cultura, ha explicat el procediment.

La recollida de residus fracassa a Tarragona

Les dades mostrades per l’Agència de Residus de Catalunya indiquen que l’any 2017 el percentatge a la ciutat de recollida ha estat d’un 25,82%, un índex molt pobre comparat amb la mitjana de Catalunya, un 32% i la meitat del que obliga Europa pel 2020 on s’ha de situar al 50%.

Activats el Pla INUNCAT I VENTCAT fins divendres al vespre

Protecció Civil ha activat en fase d’alerta el pla INUNCAT i VENTCAT per intensitat de pluja i vent per aquesta tarda i fins demà al vespre. El meteocat preveu que es podran acumular més de 100 mm en 24 hores al terç sud de Catalunya.

L’arquera tarragonina, Elia Canales, plata als Jocs Olímpics de la Joventut

L’arquera tarragonina Elia Canales formada al Club de Tir amb Arc Constantí tornarà a casa amb una medalla de plata després de la seva gran actuació als Jocs Olímpics de la Joventut celebrat a Buenos Aires.

PUBLICITAT