#TGNinfo | El Parlament aprova crear la comissió d’estudi sobre l’accident d’IQOXE

El Parlament ha aprovat per unanimitat crear la comissió d’estudi sobre l’accident d’IQOXE i la seguretat a la petroquímica. D’aquesta manera s’ha donat llum verda a la proposta de resolució que havia presentat inicialment Ciutadans i a la qual s’han sumat totes les formacions. 

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assistit aquest matí al Parlament de Catalunya per la creació de la comissió d’estudi de l’explosió d’IQOXE. Ricomà s’ha mostrat satisfet d’aquesta comissió i ha demanat que es posi a treballar ja. Marina Pérez, Ràdio Ciutat de Tarragona.

En el mateix àmbit industrial, i en relació al Port de Tarragona, l’empresa TEPSA engega una nova ampliació de la terminal del Moll de la Química de Tarragona. 

Per altra banda la gratuïtat de l’autopista AP-7 en el tram entre Tarragona i València ha implicat un augment de trànsit d’aproximadament 7.500 vehicles per dia. D’altra banda, el trànsit a les vies alternatives, com per exemple l’N-340, el trànsit ha caigut una mitjana del 40%, especialment en vehicles pesants.

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dijous 13 de febrer de 2020. Escolta’l!

PUBLICITAT