#TGNINFO El personal de neteja dels hospitals demanen protecció i protocols

Segueixen augmentant el nombre d’afectats per coronavirus a la Província de Tarragona. Durant tot el cap de setmana i aquest dilluns s’han detectat 92 casos nous. Així doncs amb el nombre de casos nous que s’han donat a conèixer actualment a tota la demarcació se’n sumen 191. D’aquests 163 són a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona: 98 es troben ingressats, i 24 estan a l’UCI. A hores d’ara ja han mort tres persones. La resta, 28 formen part de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. D’aquests 13 estan hospitalitzats i cinc estan a la UCI. Aquí només ha mort una persona.

Joan XXIII

Nova crida per alleugerir el confinament, en aquest cas als pacients que es troben ingressats al centre psiquiàtric Institut Pere Mata de Reus. David Fernàndez, de LANOVA Ràdio de Reus, bona tarda!

La Policia Local d’Altafulla ja ha denunciat a una cinquantena de persones per no complir amb les restriccions de mobilitat. El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, demana als vilatans que siguin responsables per reduir la propagació del COVID-19 i evitar que altres veïns puguin infectar-se’n. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

L’Ajuntament d’Altafulla ha presentat les primeres mesures econòmiques per pal·liar els efectes del COVID-19. La proposta passa, entre altres accions, per l’ajornament de la recaptació d’impostos com l’IBI, les escombraries, els guals i els vehicles fins que acabi l’estat d’alarma. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

PUBLICITAT