#TGNinfo | El Port ultima el projecte d’obres de la ZAL

El Port de Tarragona iniciarà a principis de l’any que ve les obres del primer dels accessos a la futura Zona d’Activitats Logístiques (ZAL). Se n’està acabant de redactar el projecte i aviat sortirà a licitació. 

En paral·lel, l’Autoritat Portuària continua amb les obres de la seva antiga seu i amb l’ampliació del Moll de Balears.

L’Estat invertirà 74 milions d’euros  per al nou enllaç ferroviari que connecta la línia Barcelona-Tarragona amb l’aeroport del Prat

Aquest projecte obre la segona fase dels treballs per millorar la connexió  amb les terminals de l’aeroport.

Nova reunió de la Comissió d’Estudi de la Seguretat de la Petroquímica, al Parlament aquesta tarda amb intervenció de l’advocat i portaveu de l’empresa IQOXE per respondre les preguntes dels diputats sobre el greu accident de gener.

L’hospital Joan XXIII ha anunciat que a partir d’aquest dijous se suspendrà l’activitat de Cirurgia Major Ambulatòria. 

La setmana passada ja s’havia anunciat una primera reorganització i es va comunicar que aquestes operacions només es farien en horari de matí i s’anul·laven les de la tarda. Ara s’ha anat un pas més enllà i s’ha comunicat que se suspendran totes. Amb aquesta mesura el centre vol reorganitzar el seus equips per poder donar servei als pacients de covid-19. 

Aquest anunci conincideix amb una jornada en què s’ha registrat una xifra rècord de contagis al territori. Salut n’ha notificat 1.024 en una sola jornada al Camp de Tarragona.

Són algunes de les notícies destacades d’aquest dimarts a l’informatiu de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT