#TGNinfo | El regidor Xavier Puig posa el seu càrrec a disposició

El regidor i portaveu del Govern, Xavier Puig, ha posat el seu càrrec a disposició perquè va participar en una celebració en què no es respectava l’aforament. 

En una comentari a les xarxes socials, Puig ha explicat que es tractava de la boda d’un bon amic que va oficiar ell i que va comptar amb una festa familiar en una casa. El regidor ha demanat perdó i diu que hauria d’haver manifestat que s’hi estaven infringint les restriccions.

L’Audiència Nacional ha absolt l’exsecretari general d’Interior, el vallenc César Puig del presumpte delicte de sedició per l’1-O.

Puig diu que no s’hauria entès una altra sentència perquè al seu entendre, no hi havia causa. El que va ser delegat del Govern a Tarragona també ha dit que té una sensació ambivalent. Està satisfet, però diu que no entén com, davant d’aquesta sentència, l’exconseller Joaquim Forn encara continua a la presó.

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha aprovat el pressupost de l’any que ve. 

Puja a 38 milions d’euros i prop de la meitat corresponen a inversions per la millora en la captació i subministrament d’aigua del minitrasvasament. El preu de l’aigua baixa un 3,3% i queda fixat en 0,52 euros el metre cúbic.

Són algunes de les notícies destacades de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dimecres. Escolta’l!

PUBLICITAT