#TGNINFO El Sant Pere i Sant Pau no disputarà la Superliga la propera temporada

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Amb dades d’ahir dijous se’n van confirmar 56 més i n’hi ha 2.391 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha bastants més sospitosos, 448 nous i en són 16.848 d’acumulats. Es va haver de lamentar una mort i en són 415 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 2.067 positius acumulats, 54 més que dimecres. En aquesta Regió hi ha 13.021 casos sospitosos, i, sumant la mort d’ahir, s’han hagut de lamentar un total de 373 defuncions.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha 324 positius acumulats, dos més que dimecres i 3.827 sospitosos. En aquesta regió no es va haver de lamentar cap mort i segueixen sent 42 les acumulades. 

Les altes hospitalàries segueixen sent les mateixes que vam anunciar ahir. Se n’han donat 946 al Camp de Tarragona i 121 a les Terres de l’Ebre.

Els ajuntaments del pacte de Coma-ruga creen la Taula de Municipis per al Litoral Sostenible. La preocupació més urgent dels municipis implicats és garantir que les seves platges són segures i no esdevenen un espai de risc per al contagi del coronavirus. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

Les llars d’infants de Torredembarra romandran tancades fins al mes de setembre. Tampoc obriran portes fins al curs vinent l’Escola de Música i l’Escola d’Adults. Així ho ha anunciat aquest divendres l’Ajuntament. Ens amplia la informació Josep Sánchez, Ona la Torre. 

Marxem cap al Baix Camp perquè els joves de Montbrió del Camp segueixen fent comandes per ajudar la gent gran del poble des que va començar l’estat d’alarma. Ens ho explica l’Èric Rosique des de BXC Ràdio.

IDETSA, L’empresa municipal de Promoció Econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adaptat la seva oferta formativa a les circumstàncies derivades de l’epidèmia. D’aquesta manera, s’ofereix a la ciutadania l’oportunitat d’ampliar els seus coneixements de forma virtual. Ens en dona més detalls l’Ariadna de la Calle des de Ràdio l’Hospitalet.

La Policia Local d’Altafulla ha detingut tres persones per robar en fins a sis habitatges del municipi. Dos dels detinguts ja van ser arrestats per la Policia aquesta mateixa setmana per intentar ocupar una casa de manera il·legal. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

En esports, el Sant Pere i Sant Pau no disputarà la Superliga la propera campanya. La decisió de la Federación Española de Voleibol no ha agradat el club tarragoní que ja ha emés un comunicat a través de les xarxes socials.

PUBLICITAT