#TGNInfo | El sector sanitari reclama millores

El sector sanitari reclama millores al govern i preveu una vaga general si la situació no canvia. L’organització Sanitàries en Lluita s’ha manifestat aquest migdia arreu de Catalunya per exigir un canvi de gestió. A Tarragona han sigut diversos els sindicats que s’han sumat a aquesta protesta.

L’Ajuntament de Tarragona convoca tres línies d’ajut diferents per fomentar l’ocupació a la ciutat. Des del consistori han posat en marxa diverses iniciatives per fer front a la crisi que ha deixat la COVID-19 al sector laboral.

El barri tarragoní de Bonavista renova la seva il·luminació amb tecnologia LED. L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la substitució d’aquestes instal·lacions que duraran fins a finals d’aquest any.

La Confraria de Pescadors de Tarragona rebrà 300.000€ en ajuts per la recollida de deixalles. Es tracta d’una partida que la Generalitat destina per donar suport al sector pesquer i ajudar-lo a mantenir la biodiversitat marina.

En esports, el Club Bàsquet Tarragona segueix apuntalant els seus dos equips que competiran a categories catalanes. El masculí ja té tres jugadors, el femení ha presentat tres renovacions i un fitxatges. La darrera renovació la de Carla Ruiz.

PUBLICITAT