#TGNinfo | El TSJ avala les restriccions aprovades pel Govern

El Tribunal Superior de Justícia ha avalat les restriccions aprovades pel Govern català per contenir l’evolució de la pandèmia. Les mesures han entrat en vigor aquesta mitjanit i, entre altres coses, comporten el tancament de bars i restaurants durant 15 dies. A més, la Generalitat ha anunciat avui que el seu personal teletreballarà, sempre que el tipus de feina ho permeti. 

La campanya de vacunació de la grip es marca l’objectiu d’arribar al 70% de la població major de 60 anys, la més sensible a la malaltia. Els professionals sanitaris insisteixen en la importància de vacunar-se, en un any en què la recurrent epidèmia de la grip se solaparà amb la de la covid-19.

El comerç és un dels grans afectats per les conseqüències econòmiques de la COVID-19. A Tarragona han començat a treballar per potenciar-lo.

Sergi Boada és el nou President del Col·legi de Metges de Tarragona després de les eleccions que es van celebrar ahir. El Dr. Boada es va imposar a la Dra. Rico per una àmplia majoria. Aquest divendres ja ha dit que la intenció és fer diversos canvis.

En esports, el Nàstic es prepara per a l’estrena a Barcelona. Els de Toni Seligrat engeguen una temporada més curta i amb més objectius. La possibilitat d’ascendir o d’estar a la Segona Pro són els principals dels tarragonins.

PUBLICITAT