#TGNINFO Els encausats per la vaga general del 3O valoren si presentar-se a declarar

Laia Estrada, Jordi Martí, Santi Fortuny i Antonio Mota són quatre dels cinc encausats per haver participat a la vaga convocada el 3 d’Octubre contra l’actuació policial el dia de la consulta. Són dos regidors de la CUP i tres activistes socials i de sindicats, que estan citats a declarar el 4 d’abril, però a dia d’avui encara estan valorant si es presentaran. Els mossos d’esquadra, qui coordina la investigació, declararan el 3 de març.

Escolta-ho.

Detectius privats per combatre l’incivisme en la neteja

La neteja generada per actes incívics com abocaments incontrolats de brossa, llençar les deixalles en indrets incorrectes o pintades entre altres, és una de les prioritats de l’Ajuntament de Tarragona. Per això, per voler seguir combatent aquestes actituds, l’Ajuntament crearà una taula tècnica per posar detectius privats. Des del consistori lamenten que no hagi funcionat la pedagogia, i per això asseguren que “s’ha hagut de prendre aquesta mesura.”

Escolta-ho.

Josep Anton Ferré es presentarà per tornar a ser rector

Josep Anton Ferré, rector de la Universitat Rovira i Virgili, es tornarà a presentar a les eleccions del 15 de maig. Segons el rector la feina que s’havia proposat fer durant la primera legislatura encara no l’ha acabat. Ferré ha assegurat que “té ganes d’un segon mandat i de desencallar algun dels grans temes que es passegen des de fa temps.”

Escolta-ho.

Fali parla del seu ex equip, el Barça B

Més de 500 aficionats granes acompanyaran a l’equip a Barcelona aquest dissabte. Aquest dijous Fali ha parlat del seu ex equip, el Barça B, qui considera que ha augmentat la qualitat amb l’arribada de fitxatges. Tot i això ha assegurat que el Nàstic és un equip difícil de batre si va amb tot.

Escolta-ho.

PUBLICITAT