#TGNINFO Els mercats reparteixen més de 1.000kg d’aliments pel recapte solidari

L’empresa pública de mercats de Tarragona ha repartit més de 1.000 quilos de productes alimentaris de primera necessitat durant els dos primers mesos del recapte solidari. Els aliments recaptats es destinen a diverses entitats socials com per exemple la Creu Roja, els menjadors socials Joventut i Vida o l’associació Taula Amiga.

La URV perd més de 6 milions d’euros per la Covid-19. La situació que ha provocat la pandèmia ha deixat un final de curs estrany i un futur incert per la majoria de les universitats del país.

L’Ajuntament de Tarragona destinarà 80.000 euros per reduir la bretxa digital entre els alumnes. Amb el decret de l’estat d’alarma i el confinament, l’ensenyament s’ha replantejat tot instaurant metodologies no presencials que requereixen d’accés a Internet. 

El Passeig Arqueològic, el Fòrum i l’Amfiteatre ofereixen visites gratuïtes fins diumenge. L’entrada de Tarragona a la Fase 2 de desconfinament ha suposat que alguns dels recintes arqueològics més destacats de la ciutat tornin a obrir les seves portes durant una setmana.

PUBLICITAT