#TGNINFO Els professionals denúncien la falta de material de protecció

Diferents professionals han explicat que els falten EPIs, els equips de protecció individual. Això és una denúncia habitual dels professionals de l’hospital Joan XXIII, però també d’altre centres com l’hospital Pius XII de Valls, Sant Joan de Reus i fins i tot Santa Tecla. Per tant no és un cas aïllat sinó que està passant de forma generalitzada. Així ho explica Marisa Cañón, professional sanitària i membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona.

Des del Col·legi de Metges de Tarragona, el seu President, Fernando Vizcarro, també ha reconegut que és una mancança generalitzada a tot el territori.

Els sanitaris expliquen que si no es poden protegir a ells mateixos, no poden realitzar correctament la seva feina, i tampoc poden protegir a la resta de la població. Per això fan una crida perquè totes les empreses o persones o institucions que tinguin materials de protecció els hi donin.

La Biblioteca Mestra Maria Antònia posa en marxa els clubs de lectura virtual davant l’actual situació d’estat d’alarma. Josep Sánchez, Ona la Torre.

Ho explicàvem la setmana passada que no se sabia que passaria amb el Volei Sant Pere i Sant Pau que estaven pendents de la fase d’ascents a Superlliga 1. Doncs ara ja saben què s’ha anul·lat, però encara desconeixen si pujaran o no. Jonay González, Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT