#TGNINFO Els treballadors de l’AMT asseguren que van existir els cursos de coaching

Els treballadors i treballadores dels Aparcaments Municipals de Tarragona lamenten que la CUP entregués l’escrit a fiscalia sobre els cursos de coaching, abans de parlar amb ells. Segons ens ha explicat Pepa Casanovas, representant sindical dels treballadors de l’AMT, això els ha perjudicat perquè el públic els fa comentaris contra ells.

Escolta-ho.

L’Ajuntament s’ofereix per acollir refugiats de l’Aquarius

L’Ajuntament de Tarragona s’ha ofert per acollir refugiats procedents del vaixell Aquarius. Recordem que unes 600 persones es dirigeixen al Port de València després de ser rescatades en aigües internacionals i que Itàlia es negués a donar permís per atracar en un port i auxiliar els immigrants.

Escolta-ho.

Ballesteros signa el conveni de col·laboració a les municipis seu

L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i el President de la Fundació Tarragona 2018 ha signat el conveni de col·laboració amb els 13 municipis de la demarcació que seran seus dels Jocs. Ballesteros ha dit que “se sent orgullós pel compromís de tots els municipis.”

Fi a l’etapa Promoesport a Can Nàstic

L’arribada d’Arnal Llibert a Tarragona tanca una etapa al club Gimnàstic. L’olotí s’ha presentat aquest dijous com a nou director esportiu, al mateix temps que el president Josep Maria Andreu ha assegurat que l’entitat es desvincula esportivament de Promoesport.

Escolta-ho.

PUBLICITAT