#TGNINFO Els veïns del Parc Francolí volen que es mesuri el soroll de la seva zona

El plenari de Tarragona aprovava el mapa acústic de la ciutat el passat divendres 16 de març. Es tracta d’un treball que defineix els màxims sorolls que es poden realitzar a la ciutat en tres períodes del dia i depenent de les zones i els barris. Però aquesta aprovació no ha estat absenta de polèmica. Els veïns del Francolí denuncien que la seva zona sortia al mapa, però que no s’ha mesurat el soroll.

Escolta-ho.

Impulsen les start-ups per promoure l’emprenadoria

Neix l’acceleradora “Camp Tgn Up”, un projecte per impulsar deu empreses emergents del Camp de Tarragona durant un període de 8 mesos. Durant aquest període les empreses rebran acompanyament i formació d’altres iniciatives del territori d’èxit que, a través de la seva experiència, les ajudaran a superar els principals obstacles que es troba l’emprenedor quan inicia un projecte empresarial.

Escolta-ho.

Un Trivial Casteller per a mòbils i tauletes

Aquest dimarts tothom qui vulgui ja es pot descarregar el trivial casteller. Es tracta d’una aplicació per a mòbils, de moment només disponible per Android, amb un caràcter pedagògic sobre el món casteller. L’aplicació és totalment gratuïta i és una idea del Baròmetre Casteller amb el suport del Concurs de Castells. També té un caràcter benèfic.

Escolta-ho.

El Nàstic de Tarragona i els arbitratges

El Nàstic de Tarragona ha descansat aquest dimarts. Els granes volen passar pàgina de la nova derrota al Nou Estadi i centrar-se en el pròxim partit. Jordi Virgili, vicepresident del Club, va visitar el Localitat Grana i va parlar dels últims arbitratges. Virgili va mostrar el seu descontentament i va assegurar que faran el que s’hagi de fer perquè els tinguin en compte.

Escolta-ho.

PUBLICITAT