#TGNInfo | EMATSA activa un sistema per detectar la COVID-19

EMATSA posa en marxa un sistema per detectar la COVID-19 en les aigües residuals. L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona ha treballat conjuntament amb l’Agència de Salut per portar a terme aquesta iniciativa i poder alerta amb marge de temps de possibles rebrots.

Aquesta també, és més o menys la conclusió, ha que s’ha arribat en l’estudi de contingència que ha realitzat el Patronat de Turisme de Tarragona en col·laboració amb l’Eurecat. Ara bé, les previsions no són del tot optimista i es preveu que el volum de visitants no es recuperarà fins d’aquí a 2 o 3 anys.

Cau un 5,5% el preu de l’habitatge a Tarragona. Segons l’Informe d’Habitatge de l’empresa de consultoria i valoració Gesvalt Catalunya és una de les comunitats autònomes més afectades en el descens dels preus.

Les platges de Tarragona presenten normalitat en el seu primer cap de setmana amb control de sensors. La màxima afluència s’ha detectat a la platja de La Savinosa amb pics del 75%. El regidor de Protecció Civil, Manel Castaño, s’ha mostrat content amb les prevencions.

En esports, el CBT estaria prop d’aconseguir el pressupost per sortir a competir a LEB Plata. Els tarragonins però, no volen celebrar res encara. En cas que no presentin la documentació necessària el proper 17 de juliol podrien quedar-se fins i tot sense equip a competició nacional.

PUBLICITAT