#TGNINFO ERC demana més trens directes cap a Barcelona i el Govern no vol perdre els de llarga distància

El grup municipal d’ERC ha explicat que presentaran una moció el pròxim plenari per demanar que Tarragona compti amb més trens directes a Barcelona. Tot això ho demanen perquè amb l’entrada en vigor del Corredor del Mediterrani quedaran lliures 14 freqüències, ja que, els trens considerats d’alta velocitat es desviaran tots al Camp de Tarragona i només arribaran a l’estació de la ciutat els regionals. Segons Pau Ricomà, portaveu del grup, això és molt mala notícia, però considera que “s’ha d’aprofitar l’oportunitat per disposar de més combois directes.”

Escolta-ho.

Un estudi pioner sobre les dones i els castells

Dissabte Tarragona acollirà la jornada “Castells des d’una perspectiva de gènere.” Es tracta d’una jornada matinal on es presentaran els resultats de l’estudi dels castells des d’una perspectiva de gènere realitzat per membres del CEPAC i des de l’observatori d’igualtat de la URV. Es tracta d’un estudi pioner que ha volgut fer una aproximació de la importància de les dones a les colles castelleres.

Escolta-ho.

La Jove renuncia a Sant Fèlix

La Colla Jove ha renunciat participar en la diada de Sant Fèlix, una de les més significatives pels castellers, per desacords en el procés de selecció. Asseguren que no estan còmodes amb com es seleccionen les colles participants ni amb la dinàmica que s’ha generat durant aquesta diada en relació amb la colla.

Un Nàstic a un punt del descens

El Nàstic de Tarragona ha entrenat aquest dimarts després de la derrota de diumenge contra el Tenerife. Els granes volen passar pàgina i ja centrar-se en el partit d’aquest cap de setmana a Granada on han de sumar si no volen caure en les zones de descens. Recordem que ara es troben a un punt, una situació difícil, que vam analitzar al Localitat Grana.

Escolta-ho.

PUBLICITAT