#TGNINFO ERC denuncia la falta de manteniment de la Rambla Nova

Rajoles trencades, bolardes antiestètiques i en mal estat, bancs trencats… aquests són alguns dels elements que Esquerra Repúblicana denúncia de l’estat de la Rambla. Els republicans, amb Pau Ricomà al capdavant, consideren que la falta de manteniment de la Rambla és un problema simptomàtic de l’estat en el qual es troba la ciutat.

Escolta-ho aquí

“Si sortiu a passejar, agafa l’ampolla”

L’Associació de Veïns del Centre ha iniciat una campanya perquè les persones que tenen gossos netegin els pipis dels animals. Segons han explicat la seva intenció és disminuir les olors que es deixa al carrer, i mantenir les voreres netes.

Escolta-ho aquí

Acaba el termini per ser voluntari dels Jocs

Aquest dilluns acaba el termini per apuntar-se i ser voluntària dels Jocs Mediterranis 2018. Unes inscripcions que es van iniciar durant el Sant Jordi del passat 2013 i que s’ha allargat durant 5 anys fent algunes accions i també cursos de preparació. Gerard Monguió, director dels Voluntaris, Transports i Logística dels Jocs, ha explicat que hi ha un gran nombre de voluntaris, aproximadament uns 8.000, i això preocupa per si no poden participar tots. Tot i això ha assegurat que intentaran que tothom tingui un paper i que ara toca fer la tria.

Escolta-ho aquí

Matilla visita el Localitat Grana

El Nàstic de Tarragona ha tornat als entrenaments aquest dilluns després de la derrota de diumenge contra el Reus. Els granes han jugat un partit amistós contra el Reddis. Podreu escoltar l’entrevista a Matilla que ha fet el company Jesús Sarmiento al Localitat Grana.

PUBLICITAT