#TGNINFO Error en el recompte de contagiats per COVID-19

Aquest recompte ha mogut les xifres de contagiats al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En total, hi ha 2.222 positius de coronavirus amb la correcció per part de Salut. A més a més, la xifra de morts se situa en 413 una més que s’ha provocat en les darreres hores. 

Els curats també s’han actualitzat per aquest dimarts 19 de maig. La dada se situa en els 1.058 pacients que ja han superat la Covid-19.

Les altes hospitalàries també han estat corregides i a hores d’ara ja se n’han donat 936 al Camp de Tarragona i 122 a les Terres de l’Ebre.

L’Arxiu de Tarragona obria ahir les portes i avui començava a rebre els primers visitants. Noves mesures per intentar garantir la seguretat de les persones com la cita prèvia amb 24 hores d’antelació. Ens ho explica el Jonay Gonzàlez des de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La crisi del coronavirus ha obligat a suspendre algunes de les activitats i accions que tenia programades per aquests mesos la regidoria de Turisme de Torredembarra. Per exemple, la participació en algunes fires i també alguns dels actes més destacats que es realitzen cada any a la població. Ens amplia la informació Josep Sánchez, des d’Ona la Torre.

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha acusat l’Ajuntament d’Altafulla de manca d’interès en el sector turístic. Per la seva banda, el consistori assegura que estan en permanent contacte amb els empresaris per ajudar-los a fer front a la crisi i tirar endavant la temporada d’estiu. Des d’Altafulla Ràdio ens ho explica Albert Jansà.

La regidora d’Educació de Torredembarra, Maria Gual, veu difícil poder aplicar un sistema de classes amb grups reduïts de cara al curs vinent. Des del departament d’Educació, el director general de Centres Públics, Josep González-Cambray ha posat sobre la taula aquesta possibilitat, encara que no hi ha res oficial. Josep Sánchez, Ona la Torre.

Concactiva posa en marxa la taula de reactivació econòmica de la Conca. En la primera trobada hi han participat més de 30 agents implicats de la comarca, des de Ràdio Montblanc, ens ho explica la Jordina Moix.

Comencen les obres de millora de la T-3231 entre la Selva i Almoster. L’actuació suposarà el condicionament total d’aquesta via, que actualment presenta un traçat perillós i complicat per on diàriament circulen una mitjana de 1.600 vehicles. Antonio Mellado, des de Ràdio La Selva, bona tarda!

Injecció d’1 milions i mig d’euros més per la millora de l’estació de bombament de Riudoms. Èric Rosique. BXC Ràdio

PUBLICITAT