#TGNINFO Es desmuntarà el jardí vertical de la Tabacalera

L’Ajuntament de Tarragona confirma que desmuntarà el jardí vertical de la Tabacalera, una estructura que es va inaugurar fa 8 anys i que va costar 3,3 milions d’euros. Aquest jardí, construït gràcies al fons Zapatero en plena crisi econòmica, s’havia de convertit en un símbol de l’Smart City.

Avui l’Ajuntament ha anunciat que el desmuntarà per seu avançat estat de degradació, que pot arribar a suposar un risc per a les persones. Els treballs duraran nou setmanes i s’hi invertiran 20.000 euros. 

Els lloguers seguiran encarint-se i es tornarà als desnonaments. La Càtedra URV preveu que els lloguers continuin pujant a causa de la Covid-19. El director de la càtedra, Sergio Nasarre, també espera que tornin a haver desnonaments després del confinament. 

L’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que el proper dilluns 1 de juny es reobriran les llars d’infants municipals. Això sí, ho faran amb canvis per tal de seguir les mesures de seguretat necessàries per garantir la salut d’infants i treballadors

PUBLICITAT