#TGNinfo | Històrica jornada de Vaga del sector Petroquímic a Tarragona

Tarragona viu avui una jornada històrica de vaga al sector petroquímic. De fet, mai abans s’havia fet una aturada global als polígons nord i sud que constitueixen el pol industrial més important del sud d’Europa. Darrera d’aquesta convocatòria, hi ha la demanda de més seguretat i millors condicions laborals, després del tràgic accident de fa un mes a IQOXE.

Per la seva part la Generalitat ja ha començat a moure fitxa per reformular el pla de seguretat de la química. De fet, Sergio Delgado, que fins ara era sotsdirector operatiu de Protecció Civil, passarà a ocupar-se de la planificació. El seu primer encàrrec és fer un pla d’emergències específic per a la petroquímica de Tarragona.

Per altra banda el xoc amb un vehicle és la causa de la mort d’un centenar d’estornells diumenge, a l’autovia de Tarragona a Salou, la C-31b. Ho confirma la necròpsia que s’ha fet a alguns exemplars al Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa.

Finalment cal recordar que el govern municipal de Tarragona ha decidit aturar la tramitació del pla urbanístic del Mas d’en Sordé, on es preveia fer un hotel i més de 200 habitatges.

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dimecres 19 de febrer de 2020. Escolta’l!


PUBLICITAT