#TGNinfo | IQOXE indica que “s’està creant un fals relat sobre l’accident”

L’empresa IQOXE és defensa i assegura que s’està construint un relat fals sobre el tràgic accident a la seva planta de la Canonja del mes de gener. 

La companyia assegura que no hi ha cap fet objectiu que demostri que s’incomplien les mesures de seguretat i que hi ha persones que han declarat en contra de l’empresa de manera orquestrada des de fora. 

El Port de Tarragona licita el moviment de terres per fer la connexió ferroviària de la terminal intermodal de Guadalajara, l’anomenat port sec. 

Les obres duraran set mesos i tenen un preu de sortida de 4,7 milions d’euros. Aquesta terminal és una de les grans apostes de futur de l’Autoritat Portuària per incrementar i diversificar el tràfic de mercaderies amb el centre de la península. 

Els sectors de la restauració i l’estètica no han pogut començar aquest matí a sol·licitar els ajuts del Govern català per un problema tècnic en la plataforma Canal Empresa. 

Mentrestant la Generalitat està treballant en noves restriccions que es podrien comunicar demà dijous. 

Des del territori, la Creu Roja fa una crida per aconseguir més voluntaris. L’entitat afirma que faran falta més mans per atendre totes les necessitats que està generant la pandèmia. 

I a nivell local, l’Ajuntament de Tarragona ha informat que ampliarà el servei d’Àpats a Domicili, que fa arribar menjar ja cuinat a cases de persones grans que viuen soles, depenents o que NO disposen de recursos.

Són notícies de l’informatiu d’aquest dimecres a l’Informatiu de Carrer Major. Escolta’l!

PUBLICITAT