#TGNINFO Els Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 estrenen botiga online

Els Jocs del Mediterrani continuen preparant el camí cap a la celebració entre el 22 de juny i l’1 de juliol. Aquest cop no parlem d’infraestructures sinó de merxandatge i és que el web dels jocs ha obert ja la botiga oficial online que es pot accedir a través del web http://tarragona2018shop.com. Entre la gamma de productes, hi ha gorres, imants clauers i un curiós barret que imita el que porta la mascota dels jocs, el Tarracus.

Taula Amiga reparteix 70.000 racions el 2017

La feina i el nombre de racions de menjar que reparteix el menjador social Taula Amiga segueix augmentant. Concretament, segons han informat des de la mateixa Fundació Formació i Treball, el passat 2017 van servir un total de 70.000 racions de menjar. D’aquestes 70.000, 18.000 han estat menús elaborats i 52.000 s’han distribuït en racions individuals.

Escolta-ho aquí

 

Un nou logotip per commemorar el 35è aniversari del Ball de Diables

El Ball de Diables de Tarragona celebra enguany el seu 35è aniversari, juntament amb el 20è del Ball de Diables de Tarragona Infantil i el 10è de l’Aligueta. L’entitat ha presentat un nou logotip,s obra del conegut il·lustrador tarragoní Edu Polo, La imatge del logotip està formada pels símbols de poder de Llucifer, la Diablessa i, destacant per davant dels altres, els de l’Arcàngel Sant Miquel.

Escolta-ho aquí

Un Nàstic d’estrena s’enfronta al Cádiz

I en esports el Nàstic juga aquesta tarda davant el Cádiz. El Nou Estadi rebrà la tornada de Nano Rivas a la banqueta grana després de la destitució de Rodri la setmana passada. Els grana, que són el pitjor equip a casa, reben un equip sòlid, però amb baixes destacades. Podreu seguir el partit en directe a partir de dos quarts de quatre a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT