#TGNINFO Josep Fèlix Ballesteros a judici pel ‘cas Inipro’

L’exalcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros i vuit persones més aniran a judici pel ‘cas Inipro’. L’Audiència de Tarragona ha desestimat els recursos d’apel·lació dels principals acusats. Recordem que se’ls acusa de presumpta corrupció a l’Institut Municipal de Serveis Socials a favor del PSC.

Ens referim ara als reiterats episodis de males olors que s’han registrat els darrers dies a Tarragona i que han provocat desenes de trucades al 112. Un estudi d’Eurecat apunta que la pudor podria tenir l’origen al mar. 

Avui s’han iniciat deu dies de dol oficial per les víctimes de la pandèmia. La majoria de municipis del territori s’hi han sumat avui amb les banderes oficials a mig pal i amb minuts de silenci a les portes dels ajuntaments. És el cas per exemple de Tarragona, on la corporació municipal s’ha aplegat aquest migdia a la plaça de la Font.

En esports, La Pobla de Mafumet B s’estrenarà la propera temporada amb dos entrenadors. La nova incorporació serà l’Àlex González que acompanyarà a Ivan Cristino al capdavant del club.

PUBLICITAT