#TGNINFO La BIR realitza més de 200 actuacions aquest juliol

Durant el mes de juliol la Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 220 actuacions, que sumades a la resta d’intervencions del 2018 fan un total de 2.503.

D’aquest mes anterior, el 47% de les accions han estat reparació de voreres, el 3% aa l’asfalt i el 50% altres actuacions.

Floria no entén la polèmica del concert de Santa Tecla

La consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha estat present al programa Carrer Major en la qual ha parlat sobre Sant Magí i altres temes de ciutat. Un d’ells ha estat la polèmica sobre el trasllat del concert  de Santa Tecla als barris de ponent, de la qual no entén el perquè.

Escolta-ho

Andròmines per passar la calor

la travessa d’andròmines, que enguany arriba a la seva novena edició, se celebrarà aquest dimecres. Organitzada per l’AGRUPAMENT Escolta i Guia l’Alverna, es tracta d’una festa que combina l’enginy de fer l’andromina més divertida i les ganes de remullar-se per combatre la calor de l’agost.

Les festes del Cós del Bou encaren les dues últimes jornades

I encara en clau cultural continuen les festes de Sant Roc al Cós del Bou. Aquest dimecres se celebra la revetlla del dia gros, amb actes destacats, com la cercavila amb dracs i gegants convidats d’arreu del territori i la diada castellera. A la nit, revetlla amb Cris & Petes.

PUBLICITAT