#TGNinfo | La CUP Tarragona s’autoinculpa per l’1O

Diversos regidors de la CUP del Camp de Tarragona s’han autoinculpat avui pel referèndum de l’1 d’octubre. D’aquesta manera se sumen a la campanya #hotornarem a fer impulsada per Òmnium Cultural, amb què es vol confrontar la justícia espanyola que ha condemnat els líders independentistes per sedició i malversació per haver organitzat el referèndum.

D’altra banda,el tarragoní David Solé, un dels detinguts arran dels aldarulls a Barcelona el 15 d’octubre, quedarà en llibertat aquest dijous al vespre. Solé, de 23 anys, estava empresonat a la presó de joves de la Roca del Vallés.

La darrera trobada de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus ha decidit incloure altres municipis per treballar de manera conjunta. En la darrera reunió de la Taula, celebrada dimarts a la Casa Canals de Tarragona, ja hi van assistir representants dels municipis de Cambrils, Vila-seca i Salou, i dels consells comarcals del Baix Camp i del Tarragonès, tot i que es preveu que en un futur s’hi incorporin més poblacions com a membres de ple dret. 

Són notícies d’aquest dijous 14 de novembre a l’informatiu de Carrer Major. Escolta’l!PUBLICITAT