#TGNINFO Dídac Nadal serà el nou regidor del PDeCAT a l’Ajuntament

Dídac Nadal com va avançar Ràdio Ciutat de Tarragona ocuparà el càrrec de regidor del PDeCAT del difunt Albert Abelló, cap del partit que va traspassar el passat 20 de desembre. Així ho ha anunciat el partit davant els mitjans aquest dimarts. Recordem que  és novè a la llista, per tant aquells per sobre seu a la llista han renunciat al càrrec.

La CUP vol que la Generalitat remprengui les lleis socials

La CUP presentarà una moció al ple instant a la Generalitat a reprendre les lleis de caràcter social en l’àmbit català. Els cupaires han posat d’exemple l’anomenada llei de la PAH, la reforma de la llei d’igualtat o la llei de l’agència tributària catalana. La CUP assegura que les lleis es van tombar pel tribunal constitucional per motius polítics, i no perquè tinguin incoherències amb la llei estatal.

Escolta-ho aquí

El fort vent fa que es tanquin cinc parcs

El fort vent ha afectat la ciutat durant tot el matí. Protecció Civil ha informat que havia rebut diverses trucades però no hi ha hagut cap incidència molt remarcable. Els cinc parcs de la ciutat s’han tancat per precaució. Hem de destacar que s’han arribat a ratxes de 89 quilòmetres hora.

Escolta-ho aquí

El Nàstic es veu les cares amb l’Osasuna

El Nàstic de Tarragona juga aquest dijous a Pamplona. Els granes juguen el xoc polèmic contra l’Osasuna abans del derbi d’aquest diumenge. Cal destacar que el Nàstic comptarà amb sis novetats a la convocatòria respecte a la del passat desembre.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT