#TGNINFO La Diputació invertirà quasi 19 milions en 36 quilòmetres de la xarxa viària

La Diputació de Tarragona invertirà prop de 19 milions d’euros per arreglar 36 quilòmetres de la xarxa de carreteres locals. El pla d’actuacions, dissenyat per als pròxims quatre anys, ha de ser ratificat demà pel ple de la institució. S’hi contemplen una desena d’accions en carreteres del Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

El cementiri de Tarragona tindrà un tanatori a final del 2023. El projecte pretén ampliar els serveis del tanatori actual i crear una infraestructura molt més moderna.

En crònica local, l’Ajuntament de Tarragona incorpora dos grups de P3 a l’Escola El Miracle i a l’Escola Marcel·lí Domingo. El consistori respon així a les protestes de les famílies per la manca d’oferta pública a la ciutat i garanteix que seguiran treballant per equilibrar la situació.

Els càmpings de Tarragona tornen a l’activitat. Després dels mesos de confinament, la majoria d’establiments obren portes aquesta setmana. L’Associació que els aplega explica que s’han hagut d’adaptar als nous protocols sanitaris i que, per a finals d’estiu, esperen ocupacions similars a les de l’any passat.

En esports, Tomás Kohan, primera incorporació per al filial del CBT. L’equip tarragoní ha fet oficial el nom de la primera peça que estarà amb dinàmica de l’equip de LEB Plata i que disputarà els seus minuts amb l’equip de Copa Catalunya.

I en cultura, ‘Serrallo i Joves’, vides participatives, és el documental sobre el barri marítim de Tarragona impulsat pel departament de Joventut. L’objectiu del projecte és descobrir el Serrallo des de la perspectiva de diferents joves. L’estrena és aquesta tarda via streaming.

PUBLICITAT