#TGNINFO La Jove de Tarragona aconsegueix el tercer lloc al Concurs

La Colla Jove Xiquets de Tarragona aconsegueix una tercera posició al Concurs de Castells. Els de la camisa lila van tornar a sumar un podi descarregant el 5d9f, el 9d8 i carregant el 3d10fm. Per la seva banda els Xiquets de Tarragona recuperaven la tripleta màgica. Els matalassers aconseguien descarregar el 3d9f, 4d9f i 5d8, tres castells que no descarregaven junts des del 2015.

Els grallers i timbalers dels Xiquets queden primers

Els Grallers i Timbalers dels Xiquets de Tarragona s’emporten el III Concurs de Gralles i Timbals del Concurs de Castells de Tarragona. Recordem que el passat 2016 van quedar segons i enguany assolien el primer lloc. Per darrere quedava la Colla Jove Xiquets de Tarragona, per tant el primer i el segon lloc es quedaven a Tarragona.

Victòria en el debut de superlliga2

El Volei Sant Pere i Sant Pau debutava aquest cap de setmana en superlliga 2. Els del barri cooperativista van començar la lliga amb bon peu, guanyant per 3 sets a 0 davant l’Arona Tenerife. Recordem que han començat la superlliga havent-se proclamat campions de la lliga Catalana.

Un punt agredolç, però valuós

El Nàstic de Tarragona suma un punt valuós i agredolç a Càdiz. Els granes van tenir una última ocasió al final del partit per guanyar però no la van saber aprofitar. Tot i això els granes van remuntar un 1 a 0 en contra i van aconseguir sumar en un camp complicat.

PUBLICITAT