#TGNinfo | La URV crea una línia d’ajuts per la COVID-19

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha creat una línia d’ajuts pels estudiants afectats per la crisi econòmica de la covid-19. Aquesta iniciativa es divideix en dos vessants. Per un costat ajudarà a fer front a la inversió de la matrícula del curs vinent i per un altre costat, també facilitarà el pagament del curs d’enguany.

La nova parada d’autobús al Pont del Diable de Tarragona ja està en funcionament. Aquesta incorporació a la línia de transports de l’EMT era una reclamació ciutadana de feia anys.

Els Casals d’Estiu de Tarragona superen amb èxit el primer tram de l’estiu i s’adapten a les noves mesures per la covid-19. Des de la Fundació Pere Tarrés es mostren molt satisfets de la resposta dels nens i de l’esforç i implicació de l’organització.

En esports, el Club Bàsquet Tarragona ja coneix el seu calendari d’inici de temporada. Els tarragonins afrontaran la primera competició oficial com una primera presa de contacte amb la categoria. La Lliga Catalana LEB Plata ha deixat als de Berni Álvarez amb el CB Prat i L’Hospitalet al mateix grup.

I en cultura, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona ha presentat la programació de l’edició d’enguany marcada per la covid-19. Entre les propostes que hi podem trobar, destaquen moltes novetats com per exemple un projecte innovador que suposa la primera producció pròpia del festival.

PUBLICITAT