#TGNINFO L’Ajuntament llegeix el manifest amb motiu del dia de l’orgull LGTBI

Aquests dies al territori s’estan succeint els actes de commemoració del dia de l’Orgull LGTBI. Molts municipis han pintat bancs, passos de vianants o altres elements del mobiliari urbà amb els colors de l’arc de Sant Martí. A Tarragona, aquest migdia s’ha llegit el manifest. El consistori reafirma el seu compromís amb el col·lectiu amb una sèrie d’actes que viurà la ciutat durant aquest cap de setmana.

Autor: Mauri

Les biblioteques municipals del Camp de Tarragona amplien el catàleg de llibres LGTBI pel dia de l’orgull. La celebració pel dia de l’orgull d’aquest diumenge també arriba a la cultura. Diversos Ajuntaments de la província s’han sumat a una iniciativa per oferir més lectures sobre el col·lectiu LGTBI.

L’Ajuntament de Tarragona es presentarà com a acusació per la baralla del barri del Serrallo. Així ho ha comunicat l’alcalde de la ciutat de Tarragona, Pau Ricomà. Des del consistori han volgut reforçar la seguretat al barri durant les properes setmanes.

Dos detinguts a Tarragona en una operació conjunta entre Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Es tracta de dos joves de 19 anys que van intentar robar a una casa del nucli antic escalant la façana.

El Col·lectiu de Famílies de Tarragona reclama mesures més ambicioses i un compromís de l’Ajuntament amb l’escola pública. Des d’aquest col·lectiu demanen que el departament d’educació faci front als problemes estructurals que pateixen moltes zones de la ciutat.

En cultura, la Coordinadora de Colles Castelleres obre la porta a un Concurs de Castells simbòlic. El COVID-19 ha trastocat el món casteller just l’any de la celebració del concurs a Tarragona. Des de la coordinació es preparen per qualsevol escenari i per un concurs diferent.

PUBLICITAT