#TGNINFO: Rebutjades les mocions en defensa del Govern Català i la llibertat dels Jordis

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha assegurat que li dol personalment la situació que viu el President de Catalunya, cessat pel Govern Espanyol, Carles Puigdemont. Ho ha justificat després de rebutjar totes les mocions en defensa del Govern Català, la llibertat dels Jordis, o en contra de l’article 155.

La Torre Forta acollirà el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, un espai per donar suport en els diferents aspectes de la vida d’una dona. La Torre Forta havia estat seu, fins ara, del Patronat d’Esports, però l’espai se’ls ha quedat petit.

Els Xiquets de Tarragona segueixen amb la seva festa. Els matalassers van començar aquest dijous amb una Taula Rodona sobre l’evolució de les dones en el món casteller i un tast de vins. Aquest divendres hi ha sopar al local de la colla i festa i s’acabarà diumenge amb una missa a Sant Magí.

El Nàstic de Tarragona vol sumar tres punts aquest cap de setmana a Sòria. El tècnic grana, Rodri, ha assegurat que ja no hi ha més marge per aconseguir la regularitat que busquen. Hem de destacar que de moment els granes han tret més bons resultats fora de casa que al Nou Estadi.

PUBLICITAT